×
×

آرامستان های جدید تهران در میان چرخ دنده های سیاسی کاری شورای شهر تهران

  • کد نوشته: 4759
  • ۲۳ اردیبهشت ، ۱۴۰۳
  • ۰
  • در حالی که بهشت زهرای تهران در دو سال آینده دیگر ظرفیت خالی برای پذیرش اموات این شهر را ندارد؛ شهرداری تهران پنج نقطه را به عنوان نقاط مناسب برای احداث آرامستان های جدید معرفی کرده است تا با تأیید شورا بتوان علاوه بر ایجاد ظرفیت دفن جدید با پهنه بندی دفن اموات در تهران کمکی به کاهش آلودگی هوا، ترافیک و... کرد.
    آرامستان های جدید تهران در میان چرخ دنده های سیاسی کاری شورای شهر تهران
  • به گزارش باز باران نیوز، مدت هاست خانه ابدی شهروندان تهرانی برای آنها و مدیریت شهری به یک دغدغه تبدیل شده سال ها پیش پس از افزوده شدن زمین های کهریزک به بهشت زهرا و احداث فاز جدید آن برای مدتی ظرفیت جدیدی جهت دفن اموات تهرانی ایجاد شد اما با دیگر ظرفیت دفن بهشت زهرا رو به اتمام است و مدیریت شهری در تلاش برای احداث آرامستان های جدید که گویی اجرای آن در میان چرخ دنده های سیاسی کاری اعضای شورای شهر تهران متوقف مانده است.
    در همین راستا حسین نظری، معاون خدمات شهری شهرداری تهران درباره نقطه‌یابی آرامستان‌های جدید شهر تهران گفت: نقطه‌یابی‌ها انجام شده اما تا با مالک توافق کامل حاصل نشود این نقاط قابل اعلام نیست البته زمینی در شرق تهران تقریبا توافق نهایی آن حاصل شده است.
    احمد صادقی رئیس کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورای شهر تهران نیز با اعلام اینکه برای خرید آرامستان جدید در سال ۱۴۰۳ این موضوع مورد تأکید قرار گرفت که جانمایی بر اساس مطالعات زیست محیطی و ترافیکی باشد، اظهار کرد: دوستان گفتند جانمایی قطعی شده اما باید در شورا لحاظ شود. باید با مردم صادق باشیم. این جانمایی در جنوب شرق است که عارضه ترافیکی سنگینی دارد و عوارض زیست محیطی نیز برای ساکنین منطقه ایجاد می کند.
    وی افزود: بر اساس مصوبات، باید مطالعات زیست محیطی و ترافیکی به شورا ارائه شود و نباید بدون هماهنگی شورا اقدامی در این راستا صورت بگیرد.
    مهدی اقراریان رئیس کمیته نظارت و حقوقی شورای شهر تهران نیز با بیان اینکه جانمایی آرامستان باید پس از تصویب در شورا انجام شود، خاطرنشان کرد: در تبصره چهارم لحاظ شده که سازمان بهشت زهرا(س) مجاز است به خانواده متوفیان به تشخیص خود تخفیف دهد. هرجا به تشخیص خود آمده زمینه رانت ایجاد شده است؛ لذا باید این تخفیف نیز بر اساس دستورالعمل باشد.
    وی با اعلام اینکه تخفیف ها موضوع مالی به شمار می رود و باید گزارش آن به شورا ارسال شود، تصریح کرد: در خصوص تبصره هفتم حق انتفاع رایگان برای کارکنان رسمی و قراردادی اتفاق خوبی است و تقاضای ما این است که این موضوع نباید مشمول اعضای شورا شود؛ بلکه مشمول کارکنان شورا باشد. بنده با گران سازی مخالفم و مسائل مربوط به درگذشت افراد نباید با این افزایش روبه رو شود.
    محمد جواد تاجیک مدیرعامل سازمان بهشت زهرا نیز درباره جانمایی آرامستان های جدید گفت: اعلام کردیم ظرفیت پایان یافته منظور دفن روز است. ظرفیت بخشی که یک طبقه قبر رایگان به شهروندان ارائه می دهیم، رو به اتمام است اما در دیگر نواحی شاید تا ۷۰ سال دیگر نیز ظرفیت دفن داشته باشیم. آنچه ما را به اضطرار می رساند دفن در روز است که روزانه به ۵۰ مورد می رسد. از ۱۸۰ متوفی ۵۰ نفر در ناحیه دفن روز، دفن می‌شوند.
    وی افزود: مطالعات آرامستان جدید صورت گرفته و نهایتا چهار نقطه را پیشنهاد داده‌ایم و لایحه آن به زودی به شورا ارائه می‌شود. پیوست های فرهنگی، اجتماعی، زیست محیطی و ترافیکی لحاظ شده و قطعا با تصویب شورا جانمایی آرامستان جدید انجام می شود.
    شورای شهر تهران در حالی که ظرفیت بهشت زهرا رو به اتمام است و شهروندان تهرانی نگران خانه ابدی با بهانه هایی نسبت به تعیین مکان جدید برای آرامستان تعلل می کنند در حالی که احداث آرامستان جدید باید با سرعت زیادی پیگیری شود.
    انتهای پیام

    نویسنده: سیدمیثم اختر
    منبع: پایگاه خبری باز باران نیوز

    بیشتر بخوانید

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *